50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie

Plaats van herkomst Jiangsu China
Merknaam Jiangnan
Certificering CE, RoHS, CCC,ISO
Modelnummer RG6、 RG11、 RG58、 RG59、 RG179、 RG213
Min. bestelaantal 1 broodje
Prijs $0.01 - $3.00/ meter
Verpakking Details Het aangepaste embleem (Min. orde 10000 meters) paste verpakkings (Min. orde 10000 meters) Grafische
Levering vermogen 50000meters/7days

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Modelnummer RG6, RG11, RG58, RG59, RG179, RG213 Toepassing TV-het uitzenden systeem, telefoontransmissiesysteem over lange afstand.
Leider Type Vastgelopen/vast lichaam Voltageclassificatie 30v
Type Coxialkabel Leider Material CU/AL/CCS/CCA/TCW
Isolatiemateriaal FPE/PE Norm EN 50117-1
Hoog licht

50ohms vastgelopen Coaxiale Kabel

,

50ohms de Kabel van het telecommunicatiekoper

,

RG58 vastgelopen Coaxiale Kabel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De communicatie kabel 50ohms RG213 RG8 RG58 liep Coaxiale Kabel voor Telecommunicatiekabel RG213 vast RG214

 
Productenbeschrijving
De coaxiale kabelindustrie heeft een reeks veranderingen tot dusver ervaren. Aangezien de globale elektronische industrie zijn piekperiode in 2000, als deel van de elektronische industrie inging, bereikte de coaxiale kabelmarkt ook zijn historische piek. In de volgende drie jaar, als globale economische groei ging een trog, de coaxiale kabelindustrie ook in ingegaan een dalingsperiode met de krimpende stroomafwaartse vraag, en er was geen teken van terugwinning tot de tweede helft van 2003. Sinds 2004, is de globale coaxiale kabelindustrie een nieuwe ronde van de groei ingegaan. Met de ononderbroken uitbreiding van mobiel communicatiemiddel signaaldekking, de verhoging van het aantal basisstations, en de voortdurende verbetering van mobiele signaalvereisten op het gebied van vervoer, energie, en medische behandeling, zijn de marktontwikkeling perspectieven op de globale coaxiale de kabelindustrie van rf nog belovend. De coaxiale kabelindustrie heeft een reeks veranderingen tot dusver ervaren. Aangezien de globale elektronische industrie zijn piekperiode in 2000, als deel van de elektronische industrie inging, bereikte de coaxiale kabelmarkt ook zijn historische piek. In de volgende drie jaar, als globale economische groei ging een trog, de coaxiale kabelindustrie ook in ingegaan een dalingsperiode met de krimpende stroomafwaartse vraag, en er was geen teken van terugwinning tot de tweede helft van 2003. Sinds 2004, is de globale coaxiale kabelindustrie een nieuwe ronde van de groei ingegaan. Met de ononderbroken uitbreiding van mobiel communicatiemiddel signaaldekking, de verhoging van het aantal basisstations, en de voortdurende verbetering van mobiele signaalvereisten op het gebied van vervoer, energie, en medische behandeling, zijn de marktontwikkeling perspectieven op de globale coaxiale de kabelindustrie van rf nog belovend.
 
Beveiligingseigenschappen
Het beveiligingskenmerk is een belangrijke parameter om de anti-interference capaciteit van de coaxiale kabel te meten, en het is ook een belangrijke parameter om de lekkagepreventie van de coaxiale kabel te meten. De slechte beveiliging zal de kwaliteit van het signaal beïnvloeden. De beveiligingsprestaties worden hoofdzakelijk bepaald door de structuur van de buitenleider van de kabel.
 
het werk principe
De coaxiale kabel is verdeeld in vier lagen van de binnenkant aan de buitenkant: de centrale koperdraad (single-strand stevige draad of multi-strand draad), plastic isolatie, schakelt geleidende laag en draadschede in. De centrale koperdraad en de netwerk geleidende laag vormen een huidige lijn. Het wordt genoemd omdat de centrale koperdraad en de netwerk geleidende laag in een coaxiale verhouding zijn.
De coaxiale kabels leiden wisselstroom eerder dan gelijkstroom, wat de richting meerdere keren van het huidige omgekeerd per seconde betekent.
Als een algemene draad wordt gebruikt om stroom met hoge frekwentie over te brengen, zal deze draad als een antenne dienst doen die radio aan de buitenkant overbrengt. Dit effect verliest de macht van het signaal en vermindert de sterkte van het ontvangen signaal.
COAXIALE KABEL
NOMINALE CAPACITIEVE WEERSTAND
pf/m
IMPEDANTIE
ohms
SNELHEIDSverhouding
%
RG6
54
75
85
RG11
54
75
85
RG59
72
75
66
RG59 JACHTGEWEER LSZH CCA
70
75
66.6
RG179
54
75
82
RG213 PVC
101
50
81
RG213 LSZH
101
50
81
RG58 PVC
97
50
60

 

Het werk principe
De coaxiale kabel is verdeeld in vier lagen van de binnenkant aan de buitenkant: de centrale koperdraad (single-strand stevige draad of multi-strand draad), plastic isolatie, schakelt geleidende laag en draadschede in. De centrale koperdraad en de netwerk geleidende laag vormen een huidige lijn. Het wordt genoemd omdat de centrale koperdraad en de netwerk geleidende laag in een coaxiale verhouding zijn.
De coaxiale kabels leiden wisselstroom eerder dan gelijkstroom, wat de richting meerdere keren van het huidige omgekeerd per seconde betekent.
Als een algemene draad wordt gebruikt om stroom met hoge frekwentie over te brengen, zal deze draad als een antenne dienst doen die radio aan de buitenkant overbrengt. Dit effect verliest de macht van het signaal en vermindert de sterkte van het ontvangen signaal.
De coaxiale kabels werden ontworpen om dit probleem precies op te lossen. De radio door de centrale draad wordt uitgezonden wordt geïsoleerd door de netwerk geleidende laag, en de netwerk geleidende laag kan de uitgezonden radio controleren die door aan de grond te zetten.
Er is ook een probleem met coaxiale kabels, d.w.z., als een bepaalde sectie van de kabel vrij grote uitdrijving of vervorming ondergaat, de afstand tussen de centrale draad en de netwerk geleidende laag zal niet verenigbaar zijn, wat zal veroorzaken dat de interne radiogolven worden geblokkeerd. nagedacht terug naar de bron waaruit het signaal werd verzonden. Dit effect vermindert de ontvangen signaalmacht. Om deze moeilijkheid te overwinnen, wordt een plastic isolatie opgenomen tussen de centrale draad en de netwerk geleidende laag om een verenigbare afstand tussen hen te verzekeren. Dit veroorzaakt vrij stijf en niet gemakkelijk ook de kenmerken van de kabel om te zijn te buigen.
Het beveiligingsmateriaal van de coaxiale kabel moet hoofdzakelijk de buitenleider, van de aanvankelijke tubulaire buitenleider aan single-layer vlechten en dubbel-laagmetaal verbeteren. Hoewel de tubulaire buitenleider zeer goede beveiligingsprestaties heeft, is het niet gemakkelijk te buigen en is ongelegen om te gebruiken. De beveiligingsefficiency van single-layer vlechten is het slechtst, en de overdrachtimpedantie van dubbel-laagvlechten is 3 keer lager dan dat van één-laag vlechten. Men kan zien dat het beveiligingseffect van dubbel-laagvlechten zeer vergelijkbaar geweest met single-layer vlechten is verbeterd. Alle belangrijke coaxiale kabelfabrikanten constant verbeteren de buitenleiderbouw van de kabel om zijn prestaties te handhaven.

50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 0
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 1
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 2
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 3
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 4
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 6
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 7
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 8
50ohms RG8 RG214 RG58 liep Coaxiale het Koperkabel vast van de Kabeltelecommunicatie 9
FAQ
1. Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?
Wij zijn een professionele fabrikant. Wij kunnen uw orde van bij het eerste begin aan laatste controleren.

2. Hoe kan ik een steekproef om uw kwaliteit te testen ertoe brengen?
De steekproeven zijn vrij voor u. De nieuwe cliënten zouden voor de koerierskosten moeten betalen.

3. Wat is uw Minimumordehoeveelheid?
Normaal 100m. Nochtans, is de kabel zeer zwaar.
U zou tot een geschikte hoeveelheid moeten opdracht geven om de hoge vracht te vermijden.
Het overzeese vervoer is de beste optie.

4. Kan ik een korting krijgen?
Het hangt van uw hoeveelheid af, kunnen ons wij een korting maken en de vracht veroorloven. Gelieve te contacteren vriendelijk ons.
 

WAAROM DE V.S. KIES!
1. Om het even welke onderzoeken zullen binnen 24 uren worden geantwoord.
2. OEM/ODM beschikbaar
1) De druk van uw embleem op de kabel.
2) Drukkend uw embleem op de trekkracht maakt onze doos, volgens uw ontwerp.
3) Om het even welk uw idee op kabel, verpakkingsdoos is beschikbaar.
3. Hoog - kwaliteit, redelijke en concurrerende prijs, snelle levertijd.
4. De goede naverkoopdienst.
1) Alle die producten zullen strikt Kwaliteit geweest zijn binnenshuis vóór verpakking wordt gecontroleerd.
2) Alle producten zullen goed ingepakt worden alvorens te verschepen.
5. Snellere levering
Steekproeforde in voorraad, en 3-7 dagen voor bulkproductie.
6. Het verschepen:
Wij hebben sterke samenwerking met DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, de Luchtpost van China.
U kunt ook uw eigen verschepende forwarders kiezen.