Hout en staal trommel verpakkingsdetail gepantserde stroomkabel voor directe begraven/ondergronds

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Fire Resistance Flame Retardant/Non-flame Retardant Voltage 0.6/1 KV
Insulated PVC Model YJV22
Inner Sheath PVC Outer Characters Flame Retardant, Fire Resistant, LSHF
Size 95/ 15mm²,185/ 30mm²,240/ 40² Packing Detail Wooden Drum, Wood And Steel Drum
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Gepantserde stroomkabel

De gepantserde stroomkabel is een zeer duurzame en betrouwbare kabel die is ontworpen voor verschillende toepassingen voor stroomoverdracht.

Productbeschrijving

De Armored Power Cable is een 3-kern YJV-kabel met een ratingspanning van 0,6/1 KV. De kabel is geïsoleerd met PVC-materiaal voor maximale bescherming en isolatie.ondergronds, en overhead installatiemethoden.

Scherm

De kabel is uitgerust met een aluminium/polyester-bandscherm om extra bescherming tegen externe interferentie te bieden en een veilige en stabiele stroomoverdracht te garanderen.

Verzorging

De kabel is 4-kern en wordt geleverd met gepantserde bescherming, waardoor het zeer bestand is tegen mechanische schade en omgevingsfactoren.Dit zorgt voor de levensduur en betrouwbaarheid van de kabel onder verschillende omstandigheden.

Isolatie

De XLPE-geïsoleerde kabel biedt superieure isolatie eigenschappen, waardoor het ideaal is voor hoogspanningsstroomoverdracht.veilig en efficiënt stroomleveren.

Verpakkingsgegevens

De Armored Power Cable is zorgvuldig verpakt in houten drums of houten en stalen drums om het veilig te vervoeren en op te slaan.

Belangrijkste kenmerken
 • Zeer duurzaam en betrouwbaar
 • Geschikt voor verschillende installatiemethoden
 • met een diameter van niet meer dan 50 mm
 • met een gewicht van niet meer dan 50 kg
 • Geïsoleerd met XLPE voor superieure isolatie eigenschappen
 • Zorgvuldig verpakt voor veilig vervoer en opslag
Toepassingen

De gepantserde voedingskabel wordt gewoonlijk gebruikt in de volgende toepassingen:

 • Energieoverdracht in industrieën, gebouwen en infrastructuurprojecten
 • Ondergrondse en luchtverspreiding van elektriciteit
 • Directe overbrenging van het vermogen van de ondergrond
Conclusies

De pantserkabel is een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare kabel die voldoet aan internationale normen.en beschermende kenmerken maken het de ideale keuze voor verschillende toepassingen voor de transmissie van stroomMet een zorgvuldige verpakking en een gemakkelijke installatie biedt deze kabel een kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor al uw energiebehoeften.


Kenmerken:

 • Naam van het product: gewapende stroomkabel
 • Grootte van de geleiders: 18 AWG
 • Temperatuur: 70°C
 • Verpakking: Houten, houten en stalen trommel
 • Scherm: Aluminium/polyesterband
 • Model: YJV22
 • YJV-kabel 4 kern
 • Jjv
 • Yjv-kabel

Technische parameters:

Productnaam Gepantserde stroomkabel
Uiterlijke karakters Vlamvertragend, brandwerend, LSHF
Temperatuurbepaling 70°C
Inwendige omhulsel PVC
Nominale spanning 300/500V
Grootte van de geleiders 18 AWG
Spanning 0.6/1 KV
Brandwerendheid Vlamvertrager/niet-vlamvertrager
Geïsoleerd PVC
Scherm Aluminium/polyesterband
Kernen 3
Sleutelwoord yjv, yjv, stroomkabel 3 kern

Toepassingen:

Gepantserde stroomkabel - De ultieme oplossing voor stroomoverdracht

Gepantserde stroomkabel is een soort stroomkabel die is ontworpen om te weerstaan aan harde omgevingen en een betrouwbare stroomoverdracht te bieden.Het is een essentieel onderdeel van het moderne elektriciteitsnet en wordt veel gebruikt in verschillende toepassingen vanwege zijn duurzaamheid en hoge prestaties.

Productkenmerken
 • Inwendige omhulsel: PVC
 • Brandweerstand: vlamvertragend/niet-vlamvertragend
 • Temperatuur: 70°C
 • Installatiemethode: rechtstreeks begraven/ondergronds/overhead
 • Verpakking: Houten, houten en stalen trommel
Toepassingsscenario's

Gepantserde voedingskabels zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

 • Krachttransmissie:Gepantserde stroomkabels worden veel gebruikt voor het overbrengen van elektriciteit van elektriciteitscentrales naar distributieonderstations en van daaruit naar woon-, commerciële en industriële gebouwen.
 • Industriële locaties:De hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid van de gepantserde voedingskabel maken deze ideaal voor gebruik op industriële locaties, waar zware machines en apparatuur een stabiele en consistente voedingsbron nodig hebben.
 • Ondergrondse installaties:Het vermogen van de gepantserde stroomkabel om hoge druk en mechanische spanningen te weerstaan, maakt het een populaire keuze voor ondergrondse installaties, zoals tunnels, mijnen,en ondergrondse elektriciteitsdistributiesystemen.
 • Luchtlijnen:Gepantserde stroomkabels zijn ook geschikt voor gebruik in luchtstroomleidingen, omdat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en een betrouwbare stroomoverdracht over lange afstanden bieden.
 • Direct begraven:Voor gebieden waar bovengrondse of ondergrondse installaties niet mogelijk zijn, kunnen gepantserde stroomkabels rechtstreeks onder de grond worden begraven, waardoor een veilige en efficiënte oplossing voor stroomoverdracht wordt geboden.
Productspecificaties

Een gewapende voedingskabel is verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder een 3-kern voedingskabel en een 4-kern YJV-kabel.die de capaciteit en de nominale spanning van de kabel bepaalt.

Stroomkabel 3 kern

Power cable 3 core is een soort gepantserde stroomkabel die bestaat uit drie geïsoleerde geleiders, meestal van koper of aluminium, gewikkeld in een beschermende PVC-binnenschaal.Het wordt gewoonlijk gebruikt voor lage tot middelmatige spanningsstroomoverdracht.

YJV-kabel 4 kern

YJV-kabel 4 core is een type gepantserde stroomkabel die bestaat uit vier geïsoleerde geleiders, meestal gebruikt voor hoogspanningsstroomoverdracht.De "YJV" in de naam staat voor de in de bouw gebruikte materialen - "Y" voor cross-linked polyethyleen (XLPE) isolatie en "JV" voor PVC omhulsel.

Conclusies

Tot slot is de gepantserde stroomkabel een essentieel onderdeel van het moderne elektriciteitsnet en biedt zij een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de stroomoverdracht in verschillende toepassingen.Met zijn hoge duurzaamheidHet is de ultieme keuze voor het aansturen van onze wereld.


Aanpassing:

Op maat gemaakte pantserstroomkabel
Productnaam: YJV-pantserde voedingskabel
Productkenmerken:
 • Kernen: 3
 • Brandweerstand: vlamvertragend/niet-vlamvertragend
 • Geïsoleerd: PVC
 • Installatiemethode: rechtstreeks begraven/ondergronds/overhead
 • Standaard: IEC60502.2
Belangrijkste kenmerken:
 • Hoogduurzame en sterke voedingskabel geschikt voor verschillende toepassingen
 • met een breedte van niet meer dan 50 mm
 • Geïsoleerd met PVC voor uitstekende elektrische en thermische eigenschappen
 • Verkrijgbaar in zowel vlamvertragende als niet-vlamvertragende opties
 • Kan worden geïnstalleerd door middel van rechtstreekse begraven, ondergrondse of overhead methoden
 • Voldoet aan de internationale norm IEC60502.2 voor kwaliteit en veiligheid
Aanpassingsservice:

Bij YJV begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten en bieden we een op maat gemaakte oplossing voor onze gepantserde stroomkabel.Ons ervaren team van ingenieurs kan nauw samenwerken met u om een stroomkabel te ontwerpen en te produceren die aan uw specifieke eisen voldoet.

Van het kiezen van het aantal kernen tot het type isolatie en de installatiemethode, we bieden een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat onze kabel perfect past bij uw toepassing.

Met onze op maat gemaakte stroomkabel kunt u gerust zijn, wetende dat u een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw stroomverspreidingsbehoeften heeft.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en dienstverlening voor pantserkabel

Hier bij Armoured Power Cable, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze gewaardeerde klanten.Ons team van deskundigen is toegewijd aan het aanbieden van uitgebreide technische ondersteuning en diensten om de optimale prestaties en veiligheid van uw gepantserde stroomkabel te garanderen.

Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar om u te helpen met vragen of problemen met betrekking tot onze gepantserde stroomkabel.We hebben een team van hoogopgeleide technici die goed geïnformeerd en ervaren zijn in alle aspecten van ons product, van installatie tot onderhoud en probleemoplossing.

We bieden technische ondersteuning via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail en online chat.zodat u met vertrouwen kunt doorgaan met onze gepantserde stroomkabel..

Diensten ter plaatse

Naast technische ondersteuning bieden wij onze klanten ook diensten ter plaatse.We gebruiken gespecialiseerde apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw kabel correct is geïnstalleerd en op volle capaciteit werkt..

We bieden ook trainingen aan voor uw personeel over het correct installeren, gebruiken en onderhouden van onze gepantserde stroomkabel.Dit zorgt niet alleen voor de veiligheid en efficiëntie van uw werkzaamheden, maar verlengt ook de levensduur van uw kabel.

Herstel en vervanging

In het onwaarschijnlijke geval dat uw gewapende stroomkabel beschadigd raakt of vervangen moet worden, is ons team hier om te helpen.uitsluitend originele onderdelen en componenten gebruiken om de hoogste kwaliteit en compatibiliteit te garanderen.

Onze reparatiediensten worden ondersteund door een garantie, waardoor u gemoedsrust en vertrouwen hebt in de betrouwbaarheid van onze producten.We bieden ook versnelde reparatiediensten voor dringende situaties om stilstand en verstoring van uw activiteiten te minimaliseren..

Bij Armoured Power Cable zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke technische ondersteuning en diensten aan onze klanten.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van gepantserde stroomkabels

Onze gewapende stroomkabels zijn zorgvuldig verpakt en verzonden om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.

De kabels worden eerst in beschermend materiaal gewikkeld en vervolgens in stevige houten kratten of op houten rollen geplaatst, afhankelijk van de lengte en het gewicht van de kabel.

Voor internationale zendingen worden de kratten of rollen vervolgens in containers geplaatst en stevig bevestigd om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

Wij bieden ook op aanvraag op maat gemaakte verpakkingsopties, zoals het toevoegen van extra beschermingslagen of het gebruik van specifieke materialen.

Ons verzendteam werkt nauw samen met vertrouwde vervoerders om tijdige en efficiënte levering aan onze klanten over de hele wereld te garanderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verpakkings- en verzendmogelijkheden voor gewapende stroomkabels.