Direct begraven/ondergrondse/overhead YJV22 kabel voor prestaties

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Standard IEC60502.2 Temperature Rating 70℃
Size Of Conductors 18 AWG Voltage 0.6/1 KV
Rated Voltage 300/500V Outer Characters Flame Retardant, Fire Resistant, LSHF
Packing Detail Wooden Drum, Wood And Steel Drum Insulated PVC
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Gepantserde stroomkabel

Gewapende stroomkabel is een soort stroomkabel die veel wordt gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen.Wat betekent dat het bestaat uit drie geleiders in een beschermende omhulsel.De drie geleiders zijn meestal van koper of aluminium en zijn geïsoleerd met een laag PVC- of XLPE-materiaal.De buitenmantel is gemaakt van PVC- of PE-materiaal voor extra bescherming tegen externe factoren.

Nominale spanning

De gewapende voedingskabel is ontworpen om te werken bij een nominale spanning van 300/500 V.Dit betekent dat het een maximale spanning van 300 volt in eenfasesystemen en 500 volt in driefasesystemen kan verwerken..

Scherm

De gepantserde stroomkabel is uitgerust met een scherm van aluminium/polyester tape.Dit scherm biedt een extra beschermingslaag tegen elektrische storingen en zorgt voor de stabiliteit van de stroomvoorziening.

Brandwerendheid

Onze gepantserde stroomkabel is verkrijgbaar in zowel vlamvertragende als niet-vlamvertragende versies.De vlamvertragende versie is ontworpen om de verspreiding van vuur te weerstaan en te voorkomen dat het kritieke gebieden bereiktHet is geschikt voor gebruik in gebouwen en andere brandgevoelige gebieden. De niet-vlamvertragende versie is geschikt voor industrieel gebruik waar brandwerendheid niet een primaire zorg is.

Grootte

Onze gewapende stroomkabel is in verschillende maten verkrijgbaar om aan de behoeften van verschillende toepassingen te voldoen.Deze afmetingen zijn geschikt voor een breed scala aan energiebehoeften en kunnen hoge stromen verwerken zonder oververhitting.

Inwendige omhulsel

De binnenste omhulsel van onze gepantserde stroomkabel is gemaakt van PVC-materiaal. Dit biedt een extra beschermingslaag voor de geleiders en zorgt voor de levensduur van de kabel.Het helpt ook voorkomen dat vocht en andere externe factoren van het beschadigen van de kabel.

Als gevolg hiervan is de Armoured Power Cable een betrouwbare en duurzame stroomkabel die geschikt is voor verschillende industriële en commerciële toepassingen.aluminium/polyester-bandschermHet is een veelzijdig en essentieel onderdeel voor elk voedingssysteem.


Kenmerken:

 • Naam van het product: gewapende stroomkabel
 • Verpakking: Houten, houten en stalen trommel
 • Nominale spanning: 300/500V
 • Temperatuur: 70°C
 • Scherm: Aluminium/polyesterband
 • Kernen: 3
 • Belangrijkste kenmerken:
  • Hoogwaardige YJV-kabel 4 kern
  • Biedt een betrouwbare stroomoverdracht
  • geschikt voor gebruik in verschillende energiesystemen
  • Sterk en duurzaam bepantserde kabelontwerp
  • Uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen
  • Komt met een beschermend scherm voor extra veiligheid
  • Verkrijgbaar in 3 kernconfiguraties voor flexibiliteit bij installatie
  • Gemakkelijke verpakkingsmogelijkheden voor transport en opslag

Technische parameters:

Technische parameters Beschrijving
Productnaam Gepantserde stroomkabel
Nominale spanning 300/500V
Brandwerendheid Vlamvertrager/niet-vlamvertrager
Model YJV22
Installatiemethode Direct begraven/ondergronds/boven de grond
Grootte van de geleiders 18 AWG
Scherm Aluminium/polyesterband
Geïsoleerd PVC
Uiterlijk karakter Vlamvertragend, brandwerend, LSHF
Inwendige omhulsel PVC
Spanning 0.6/1 KV

Toepassingen:

Inleiding tot pantserkabel

De gepantserde stroomkabel is een soort stroomkabel die is ontworpen om te weerstaan aan harde omgevingen en een betrouwbare en veilige overdracht van elektriciteit te bieden.Het wordt veel gebruikt in verschillende industrieën en toepassingen vanwege zijn sterke en duurzame constructieMet een temperatuur van 70°C is de gepantserde voedingskabel geschikt voor gebruik in zowel hoge als lage temperatuuromstandigheden, waardoor deze een veelzijdige keuze is voor veel verschillende toepassingen.

Temperatuurbepaling

De gepantserde voedingskabel is ontworpen om te werken bij een maximale temperatuur van 70 °C, waardoor het geschikt is voor gebruik in een breed scala van omgevingen.Deze temperatuurscategorie zorgt ervoor dat de kabel zowel hoge als lage temperatuuromstandigheden kan weerstaan, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elke toepassing.

Verpakkingsgegevens

De gepantserde stroomkabel wordt meestal in een houten trommel of een houten en stalen trommel verpakt, afhankelijk van de lengte en grootte van de kabel.Deze verpakkingsmethoden zorgen ervoor dat de kabel beschermd is tijdens transport en opslag, waardoor eventuele schade wordt voorkomen die van invloed kan zijn op de prestaties.

Grootteopties

De Armored Power Cable is verkrijgbaar in verschillende maten om aan verschillende toepassingsvereisten te voldoen.die geschikt zijn voor een breed scala aan behoeften op het gebied van energieoverdracht.

Brandwerendheid

De gepantserde voedingskabel is verkrijgbaar in zowel vlamvertragende als niet-vlamvertragende opties, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende brandveiligheidstoepassingen.De optie vlamvertrager is ontworpen om de verspreiding van vuur te voorkomen, waardoor het ideaal is voor gebruik in gebouwen en andere structuren waar brandveiligheid een primaire zorg is.

Inwendige omhulsel

De gepantserde voedingskabel is voorzien van een binnenste behuizing van PVC, die de kabel extra beschermt.Deze omhulsel voorkomt dat vocht en andere externe factoren de kabel beschadigen, waardoor de prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn worden gewaarborgd.

Toepassingsscenario's

De Armored Power Cable, ook wel bekend als YJV Cable 4 Core, wordt veel gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder maar niet beperkt tot:

 • Elektriciteitsnetten en distributienetwerken
 • Industriële installaties en fabrieken
 • Olie- en gasraffinaderijen
 • Bergbedrijven
 • Infrastructuurprojecten zoals spoorwegen en luchthavens
 • Ondergrondse en luchtlijnen voor elektriciteitsoverdracht

De gepantserde stroomkabel is ontworpen om te bestand te zijn tegen zware omstandigheden en een betrouwbare en veilige overdracht van elektriciteit te bieden.De robuuste en duurzame constructie maakt het geschikt voor gebruik in verschillende industrieën en toepassingen, waardoor het een populaire keuze is voor energieoverdrachtsbehoeften.


Aanpassing:

Op maat gemaakte diensten voor pantserkabels
Productbeschrijving:

Naam:Gepantserde stroomkabel

Geïsoleerd:PVC

Grootte:95/15mm2, 185/30mm2, 240/40mm2

Inwendige omhulsel:PVC

Scherm:Aluminium/polyesterband

StandaardIEC60502.2

Belangrijkste kenmerken:
 • PVC-isolatie van hoge kwaliteit voor een efficiënte elektrische geleidbaarheid
 • Meerdere grootteopties voor verschillende spannings- en vermogenseisen
 • Duurzame PVC-inwendige omhulsel voor extra bescherming en isolatie
 • Aluminium-/polyesterbandscherm voor versterkt elektrisch afscherming
 • Voldoet aan de internationale norm IEC60502.2 voor betrouwbare en veilige werking
Aanpassingsopties:

Bij Armoured Power Cable begrijpen we dat elk project unieke vereisten heeft. Daarom bieden we aanpassbare diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 • Persoonlijke lengtes die passen bij de specificaties van uw project
 • Isolatie met kleurcode voor gemakkelijke identificatie en installatie
 • YJV-kabel 4-kernconfiguratie voor grotere stabiliteit en efficiëntie
 • YJV-kabel voor een- of meerkerntoepassingen
 • Op maat gemaakte verpakkingsmogelijkheden voor veilig en gemakkelijk vervoer

Met onze aanpasbare diensten, kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte gepantserde stroomkabel voor uw project krijgt.

Waarom kiezen wij?

Onze gewapende stroomkabel is niet alleen een product, het is een oplossing. We zijn toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit en betrouwbare producten aan onze klanten.

 • Hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken voor superieure prestaties en levensduur
 • Strenge kwaliteitscontrole maatregelen om ervoor te zorgen dat elk product aan de hoogste normen voldoet
 • Ervaren en deskundig team om u te helpen met uw aanpassing behoeften
 • Concurrerende prijzen voor kosteneffectieve oplossingen
 • Tijdelijke levering en uitstekende klantenservice

Kies voor een gepantserde stroomkabel voor uw volgende project en ervaar het verschil in kwaliteit en service.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en onderhoud van pantserkabel

Bij Armoured Power Cable zijn we trots op het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke technische ondersteuning en service aan onze klanten.Ons team van experts is toegewijd om ervoor te zorgen dat uw ervaring met onze gepantserde stroomkabel is soepel en probleemloos.

Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met vragen of problemen met betrekking tot onze pantserstroomkabel.We streven ernaar om u snel en efficiënt te ondersteunen om u te helpen het meeste uit ons product te halen.Ons team is getraind en goed op de hoogte van alle aspecten van onze gepantserde stroomkabel, en ze zijn altijd klaar om u te helpen met eventuele technische problemen die u kunt tegenkomen.

Diensten

Naast onze technische ondersteuning bieden we ook een uitgebreide service voor onze pantserkabel, ons service team is uitgerust met de nodige hulpmiddelen en expertise om onderhoud te verzorgen.reparatiesWe begrijpen het belang van het in optimale conditie houden van uw stroomkabel.en we zijn toegewijd aan tijdige en efficiënte service om uw activiteiten soepel te laten verlopen.

Aanpassing

Bij Armoured Power Cable begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft.Ons team zal nauw samenwerken met u om een stroomkabel te ontwerpen en te produceren die perfect past bij uw toepassingWe bieden ook op maat gemaakte verpakkings- en etiketteringsopties om ervoor te zorgen dat ons product precies wordt geleverd zoals u het nodig heeft.

Opleiding

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van onze pantserkabels, bieden we ook trainingsdiensten voor uw team.en onderhoud van ons productWe willen ervoor zorgen dat u en uw team vertrouwen hebben in het gebruik van onze stroomkabel en de prestaties ervan kunnen maximaliseren.

Kwaliteitsborging

Bij Armoured Power Cable houden we ons aan strenge kwaliteitscontrolemaatregelen om ervoor te zorgen dat ons product aan de hoogste normen voldoet.We voeren grondige tests en inspecties uit in elk stadium van het productieproces om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze pantserstroomkabel te garanderen.We bieden ook garantie en after-sales ondersteuning om u gemoedsrust te geven en u te verzekeren dat u een product van topkwaliteit krijgt.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft of technische ondersteuning of service nodig heeft voor onze gepantserde stroomkabel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Ons team helpt u graag en zorgt ervoor dat u een positieve ervaring heeft met ons product.Bedankt dat u voor Armored Power Cable kiest.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van gepantserde stroomkabels

De verpakkingsprocedure omvat de volgende stappen:

 • Eerst worden de kabels gewikkeld en met een laag beschermend materiaal gewikkeld om schade tijdens het vervoer te voorkomen.
 • Vervolgens worden de kabels in stevige en duurzame houten of kartonnen dozen geplaatst, afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling.
 • Vervolgens worden de dozen verzegeld en voorzien van een etiket met alle benodigde informatie, waaronder de naam van het product, de hoeveelheid en de bestemming.
 • Voor grotere bestellingen gebruiken we pallets om de kabels veilig op te stapelen en te vervoeren.

Onze verpakkingsmaterialen zijn geselecteerd om verschillende externe factoren, zoals weersomstandigheden en ruwe behandeling, te weerstaan, zodat de kabels in perfecte staat aankomen.

Verzendopties

We bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen:

 • Standaard verzending: Onze standaard verzendoptie is het meest kosteneffectief en duurt 5-7 werkdagen voor levering.
 • Express verzending: Voor dringende bestellingen bieden wij express verzending aan die 1-3 werkdagen in beslag neemt.
 • Internationale verzending: We verzenden onze gewapende stroomkabels wereldwijd, en de levertijd varieert afhankelijk van de bestemming.

Zodra de bestelling is verzonden, geven we onze klanten een trackingnummer zodat ze gemakkelijk de status van hun pakket kunnen volgen.

Bij Armoured Power Cable, nemen we veel zorg bij het verpakken en verzenden van onze producten om ervoor te zorgen dat onze klanten ze in perfecte staat ontvangen.Als u vragen heeft over ons verpakkings- en verzendprocesNeem contact met ons op.