Hoge geleidbaarheid flexibele stroomkabel PVC-isolatie en kopergeleidermateriaal

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Standard GB5023-97 Or IEC227(1979) Package Outer Package
Length Not Specified Advantage High Conductivity
Durability High Cable Length 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
Conductor Material Copper Insulation PVC Insulation Cable
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Flexible stroomkabel

De flexibele voedingskabel is een zeer veelzijdige en duurzame elektrische voedingskabel die is ontworpen voor gebruik in verschillende toepassingen.Het maakt het een ideale keuze voor een breed scala van industrieën zoals de bouw, productie en mijnbouw.

Nominale temperatuur: 105°C

De flexibele voedingskabel is ontworpen om hoge temperaturen tot 105°C te weerstaan, waardoor deze geschikt is voor gebruik in extreme omgevingen.Hierdoor kan de kabel haar prestaties en betrouwbaarheid behouden, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Voordeel: hoge geleidbaarheid

De flexibele voedingskabel staat bekend om zijn hoge geleidbaarheid, die essentieel is voor het leveren van efficiënte en betrouwbare stroom aan uw apparatuur.Deze kabel zorgt voor minimaal energieverlies en zorgt ervoor dat uw activiteiten soepel verlopen..

Kabeltype: flexibel

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Flexible Power Cable zeer flexibel, waardoor het kan buigen en draaien zonder dat het zijn prestaties in gevaar brengt.Dit maakt het een ideale keuze voor toepassingen die vaak bewegen, zoals bij kranen en andere zware machines.

Duurzaamheid: hoog

De flexibele stroomkabel is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en is zeer slijtvast.De duurzame constructie zorgt ervoor dat het bestand is tegen vaak gebruik en harde omgevingen, waardoor het een kosteneffectieve en betrouwbare keuze is voor uw energiebehoeften.

Grootte: Aanpasbare grootte

De flexibele voedingskabel is beschikbaar in verschillende maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.Onze aanpasbare opties zorgen ervoor dat u de perfecte pasvorm voor uw apparatuur krijgt.

Tot slot is de Flexible Power Cable een top-of-the-line elektriciteitskabel die een hoge geleidbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en aanpasbare opties biedt.Het is geschikt voor gebruik in verschillende industrieën en is een essentieel onderdeel voor toepassingen zoals kraankrachtkabel en coaxialkrachtkabelMet zijn vermogen om hoge temperaturen en zware omstandigheden te weerstaan, is de Flexible Power Cable de perfecte keuze voor uw stroombehoeften.


Kenmerken:

 • Naam van het product: Flexible power cable
 • Duurzaamheid: hoog
 • Lengte: niet gespecificeerd
 • Jacket: PVC
 • Kabeltype: flexibel
 • Voordeel: hoge geleidbaarheid
 • Flexibiliteit
 • Betrouwbaarheid
 • Eenvoudige installatie
 • slijtagebestandheid
 • Warmteweerstand
 • Breed toepassingsgebied
 • Hoog efficiënte krachtoverdracht
 • Flexible bedieningskabel
 • Flexibel stroomkoord
 • Materiaal van hoge kwaliteit

Technische parameters:

Productnaam Flexible stroomkabel
Grootte Gepersonaliseerde grootte
Type kabel Flexibel
Kabellengte 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
Lange Niet gespecificeerd
Kleur Zwart
Voordeel Hoge geleidbaarheid
Duurzaamheid Hoog
Pakket Buitenverpakking
Nominale temperatuur 105
Leidermateriaal met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Gerelateerde producten Elektriciteitskabel, frequentievariaat-stroomkabel, platte flexibele lintkabel

Toepassingen:

Flexible stroomkabel
Flexible Power Cable
Productgegevens

Onze flexibele stroomkabel is ontworpen voor industrieel gebruik en zwaar gebruik.

 • Kabellengte:5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
 • Leiderkleur:Wit
 • Leidermateriaal:met een gewicht van niet meer dan 10 kg
 • Duurzaamheid:Hoog
 • StandaardGB5023-97 Of IEC227 ((1979)
Productkenmerken
 • Flexibel stroomkoord
 • Coaxieel voedingskabel
 • Stromkabel voor frequentieverschuiving
 • Hoge duurzaamheid
 • Voldoet aan GB5023-97 of IEC227 (standards 1979)
Toepassingsscenario's

Onze flexibele stroomkabel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en omgevingen:

 • Industrieel gebruik: deze kabel is ideaal voor gebruik in fabrieken, productie-installaties en andere industriële omgevingen waar zware machines en apparatuur worden gebruikt.
 • Heavy-Duty gebruik: Met zijn hoge duurzaamheid, kan deze kabel de slijtage van frequent gebruik in veeleisende omgevingen weerstaan.
 • Stroomvoorziening: Deze kabel kan worden gebruikt om apparatuur en machines van stroom te voorzien, waardoor een stabiele en betrouwbare stroombron wordt gewaarborgd.
 • Bouwterreinen: De flexibele vormgeving van deze kabel maakt het gemakkelijk te gebruiken op bouwterreinen, waar het vaak verplaatst moet worden.
 • Buitengebruik: De duurzame materialen die in deze kabel worden gebruikt, maken deze geschikt voor gebruik buiten, zelfs in slechte weersomstandigheden.
 • Evenementen en entertainment: Of het nu gaat om concerten, festivals of andere evenementen, onze Flexible Power Cable kan een veilige en betrouwbare stroombron bieden voor verlichting, geluidsapparatuur en meer.
Flexible Power Cable in use

gemaakt door PowerTech Ltd. Alle rechten voorbehouden.


Aanpassing:

Flexible Power Cable Customization Service (Flexibel stroomkabel op maat)
Verpakking: Buitenverpakking

De flexibele voedingskabel wordt geleverd met een buitenste verpakking die de veiligheid en bescherming van de kabel tijdens transport en opslag garandeert.Dit pakket is ontworpen om verschillende omgevingsomstandigheden te weerstaan en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Lengte: niet gespecificeerd

Onze flexibele stroomkabel kan worden aangepast aan uw specifieke lengtevereisten.We kunnen de perfecte lengte aanbieden om aan uw behoeften te voldoen.

Kabeltype: flexibel

De Flexible Power Cable is ontworpen om zeer flexibel te zijn, waardoor het gemakkelijk te buigen en te manoeuvreren in verschillende toepassingen.Rigiede kabels kunnen niet passen..

Kleur van de geleider: wit

De Flexible Power Cable is voorzien van een witte geleiderkleur, waardoor het een schone en professionele uitstraling biedt.

Standaard: GB5023-97 of IEC227 (uit 1979)

Onze Flexible Power Cable voldoet aan de industrienormen GB5023-97 en IEC227 ((1979), waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan worden gewaarborgd.Deze normen zijn wereldwijd erkend en garanderen de veiligheid en prestaties van onze kabel.

Kies voor onze Flat Flexible Ribbon Cable, Hybrid Fiber Power Cable of Crane Power Cable voor uw specifieke behoeften.Neem nu contact met ons op om uw eisen te bespreken en een offerte te krijgen.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten voor flexibele stroomkabels

Bij Flexible Power Cable, zijn we toegewijd aan het leveren van onze klanten met topkwaliteit producten en uitzonderlijke technische ondersteuning en diensten.Ons team van experts is toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten een positieve ervaring hebben met onze producten en op ons kunnen vertrouwen voor al hun behoeften aan stroomkabels..

Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of vragen die u heeft over onze flexibele stroomkabel.Zij zijn zeer goed op de hoogte van onze producten en kunnen u gedetailleerde informatie en hulp bieden om u te helpen onze producten optimaal te gebruiken.U kunt ons technische supportteam bereiken via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail of live chat.

We hebben ook een uitgebreide online kennisbank met producthandleidingen, veelgestelde vragen en hulpmiddelen voor het oplossen van problemen.Deze bron is 24/7 beschikbaar en kan u helpen oplossingen te vinden voor veel voorkomende problemen of eventuele vragen beantwoorden.

Dienstverlening

Naast technische ondersteuning bieden wij ook een reeks diensten aan om ervoor te zorgen dat onze klanten een naadloze ervaring hebben met onze flexibele voedingskabel.

 • Aanpassing: Wij begrijpen dat elk project unieke vereisten kan hebben, en we werken graag met u om onze stroomkabel aan te passen aan uw specifieke behoeften.
 • Installatie: Ons team kan begeleiding en ondersteuning bieden tijdens de installatie van onze flexibele stroomkabel om ervoor te zorgen dat deze correct en efficiënt wordt uitgevoerd.
 • Onderhoud: Wij bieden onderhoudsdiensten aan om uw stroomkabel in topconditie te houden en de levensduur ervan te verlengen.
 • Reparaties: Als uw Flexible Power Cable problemen ondervindt, kan ons team snelle en betrouwbare reparatiediensten leveren om het weer in werking te stellen.

We streven ernaar deze diensten te leveren met het hoogste niveau van professionaliteit en efficiëntie om eventuele verstoringen van uw activiteiten te minimaliseren.

Conclusies

Bij Flexible Power Cable staan we achter onze producten en zijn wij toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke technische ondersteuning en diensten aan onze klanten.We streven er altijd naar onze ondersteuning en diensten te verbeteren en te verbeteren om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten en hun verwachtingen te overtreffenNeem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen met uw behoeften aan stroomkabels.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De Flexible Power Cable is verpakt in een stevige kartonnen doos om een veilige levering aan onze klanten te garanderen.

Voor internationale zendingen wordt de doos ook gelabeld met alle nodige douane-informatie om het verzendproces te versnellen.

Onze standaard verzendmethode is via gerenommeerde koeriersdiensten, zoals DHL of FedEx, die snelle en betrouwbare levering naar de meeste bestemmingen over de hele wereld bieden.

Om eventuele schade tijdens het vervoer tot een minimum te beperken, wordt de flexibele voedingskabel ingepakt met beschermende verpakkingsmaterialen, zoals bubbelverpakking, en veilig in de doos geplaatst.

Voor bulkorders kan de flexibele voedingskabel op pallets worden verzonden om het hanteren en vervoeren te vergemakkelijken.

We streven ernaar dat onze verpakkings- en verzendmethoden voldoen aan de hoogste normen en onze klanten een soepele en efficiënte ervaring bieden.