Zwarte flexibele besturingskabel met koperen geleider voor industriële automatisering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Rated Temperature 105 Jacket Material PVC
Size Customized Size Insulation PVC Insulation Cable
Color Black Jacket Pvc
Standard GB5023-97 Or IEC227(1979) Cable Type Flexible
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Flexible stroomkabel - uw oplossing voor efficiënte en betrouwbare stroomoverdracht

De Flexible Power Cable is een hoogwaardige en veelzijdige stroomkabel die is ontworpen voor verschillende toepassingen in zowel residentiële als industriële omgevingen.Met zijn geavanceerde constructie en topklasse materialenDeze kabel biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit.

Kleur van de geleider: wit

De geleiders van deze kabel zijn in het wit gekleurd, waardoor ze gemakkelijk te identificeren en in elke omgeving te installeren zijn.Deze functie zorgt voor een probleemloos installatieproces en helpt het risico op storingen te verminderen.

Verpakking: Buitenverpakking

De flexibele voedingskabel wordt geleverd in een buitenste verpakking die extra bescherming biedt tijdens transport en opslag.ervoor zorgen dat de kabel in perfecte staat blijft totdat hij zijn bestemming bereikt.

Jacket: PVC

De kabel is vervaardigd van hoogwaardig PVC-materiaal, dat een uitstekende isolatie en bescherming tegen externe elementen biedt.Het maakt het een veelzijdige en betrouwbare optie voor alle behoeften van de transmissie van stroom.

Leidermateriaal: koper

De flexibele voedingskabel is gemaakt van hooggeleidend kopermateriaal dat zorgt voor een efficiënte en stabiele stroomoverdracht.een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening zonder spanningsdalingen of onderbrekingen.

Kleur: Zwart

De strakke en professionele zwarte kleur van de kabel maakt hem geschikt voor verschillende situaties, of het nu voor residentieel of industrieel gebruik is.De zwarte kleur zorgt er ook voor dat de kabel naadloos in andere apparatuur en omgeving pastEen nette en nette uitstraling geven.

Flexibel stroomkoord

De flexibele vormgeving van de kabel maakt het mogelijk om te buigen en te draaien zonder schade te veroorzaken, waardoor deze geschikt is voor nauwe ruimtes en moeilijk bereikbare gebieden.Deze functie maakt het ook gemakkelijk te installeren en te manoeuvreren, waardoor gebruikers een probleemloze ervaring hebben.

FFC Flexible Flat Cable

De Flexible Power Cable is ontworpen in een vlakke, lint-achtige vorm, waardoor het een perfecte keuze is voor toepassingen die een compact en georganiseerd bedradingssysteem vereisen.Dit type kabel vermindert ook interferentie en crosstalk, waardoor een betrouwbare en stabiele stroomoverdracht wordt gewaarborgd.

Coaxieel voedingskabel

De coaxiale vormgeving van de kabel maakt het mogelijk om zowel stroom als datasignaal te vervoeren, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende toepassingen.en netwerksystemen, die een handige en efficiënte oplossing biedt voor alle energie- en gegevensoverdrachtsbehoeften.

Hooggeleidend, duurzaam en betrouwbaar

Met zijn hoogwaardige materialen en geavanceerde constructie biedt de Flexible Power Cable een hoge geleidbaarheid, waardoor deze geschikt is voor toepassingen met een hoog vermogen.De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de kabel zorgen voor een stabiele en ononderbroken stroomvoorziening, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame oplossing is voor al uw behoeften op het gebied van elektriciteitsoverdracht.

Kies de Flexible Power Cable voor uw volgende elektriciteitstransmissieproject en ervaar het gemak, de efficiëntie en de betrouwbaarheid die het te bieden heeft.Haal er vandaag nog eentje en zet je systemen met vertrouwen op.!


Kenmerken:

 • Naam van het product: Flexible power cable
 • Duurzaamheid: hoog
 • Isolatie: PVC-isolatiekabel
 • Verpakking: Buitenverpakking
 • Kabeltype: flexibel
 • Grootte: Aanpasbare grootte
 • Stromkabel voor frequentieverschuiving
 • Hybride glasvezelstroomkabel
 • Elektriciteitskabel

Technische parameters:

Productnaam Flexible stroomkabel
Duurzaamheid Hoog
Materiaal voor jassen PVC
Grootte Gepersonaliseerde grootte
Kleur van de geleider Wit
Jacket PVC
Kleur Zwart
Type kabel Flexibel
Pakket Buitenverpakking
Lange Niet gespecificeerd
Standaard GB5023-97 of IEC227 ((1979)

Productnaam Hybride glasvezelstroomkabel
Duurzaamheid Hoog
Materiaal voor jassen PVC
Grootte Gepersonaliseerde grootte
Kleur van de geleider Wit
Jacket PVC
Kleur Zwart
Type kabel Flexibel
Pakket Buitenverpakking
Lange Niet gespecificeerd
Standaard GB5023-97 of IEC227 ((1979)

Productnaam Coaxieel voedingskabel
Duurzaamheid Hoog
Materiaal voor jassen PVC
Grootte Gepersonaliseerde grootte
Kleur van de geleider Wit
Jacket PVC
Kleur Zwart
Type kabel Flexibel
Pakket Buitenverpakking
Lange Niet gespecificeerd
Standaard GB5023-97 of IEC227 ((1979)

Productnaam Kraankabel
Duurzaamheid Hoog
Materiaal voor jassen PVC
Grootte Gepersonaliseerde grootte
Kleur van de geleider Wit
Jacket PVC
Kleur Zwart
Type kabel Flexibel
Pakket Buitenverpakking
Lange Niet gespecificeerd
Standaard GB5023-97 of IEC227 ((1979)

Toepassingen:

Flexible stroomkabel

Flexible Power Cable is een soort stroomkabel die is ontworpen voor verschillende industriële en commerciële toepassingen.en andere plaatsen waar stroomvoorziening nodig is.

Productkenmerken:
 • Verpakking: Buitenverpakking
 • Kleur: Zwart
 • Jacket: PVC
 • Kleur van de geleider: wit
 • Materiaal van de jas: PVC
Toepassingsscenario's:
Kraankabel

De Flexible Power Cable is een ideale keuze voor kraanvoeding.De zwarte kleur van de kabel maakt het minder zichtbaar., waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.

Vlakke, flexibele lintkabel

De vlakke en flexibele vormgeving van deze kabel maakt het ideaal voor gebruik in kleine ruimtes, zoals in computerhardware, printers en andere elektronische apparaten.De PVC-jas biedt bescherming tegen vocht en hitte, waarbij de veiligheid en betrouwbaarheid van de stroomvoorziening worden gewaarborgd.

Coaxieel voedingskabel

De Flexible Power Cable is ook verkrijgbaar in een coaxiale vormgeving, waardoor deze geschikt is voor gebruik in audio- en videoapparatuur.De witte geleiderkleur onderscheidt het van andere kabels en zorgt voor een duidelijke signaaloverdracht.

Voordelen:
 • Duurzaam en flexibel ontwerp maakt het gemakkelijk te installeren en te gebruiken in verschillende omgevingen
 • PVC-jas biedt bescherming tegen vocht, hitte en andere externe factoren
 • Zwarte kleur vermindert het zicht en vermindert het risico op ongevallen
 • Witte geleiderkleur zorgt voor duidelijke signaaloverdracht in audio- en videotoepassingen

Over het algemeen is de flexibele voedingskabel een veelzijdige en betrouwbare voedingsoplossing voor een breed scala aan toepassingen.De hoge kwaliteit van de materialen en de aanpassingsmogelijkheden maken het een populaire keuze bij industrieën en bedrijven.


Aanpassing:

Aanpassingsservice voor flexibele voedingskabels

Deze flexibele stroomkabel is ontworpen om aan uw specifieke behoeften en vereisten te voldoen en biedt u een duurzame en betrouwbare oplossing voor uw elektriciteitsbehoeften.u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan opties om een kabel te maken die is afgestemd op uw unieke specificaties.

Duurzaamheid

Onze flexibele stroomkabel is gebouwd om de meest veeleisende omgevingen te weerstaan, met een hoge mate van duurzaamheid die een langdurige prestatie garandeert.Deze kabel zal de stroom blijven leveren die je nodig hebt..

Opties voor de lengte van de kabel

Onze flexibele stroomkabel is verkrijgbaar in verschillende lengtes om aan uw specifieke toepassing te voldoen. Kies uit 5m, 10m, 20m, 30m, 40m, 50m of 100m om de perfecte lengte voor uw project te vinden.

Materiaal van de jas: PVC

Het jasmateriaal dat in onze flexibele stroomkabel wordt gebruikt is PVC, een veelzijdig en duurzaam materiaal dat uitstekende bescherming biedt tegen slijtage.evenals weerstand tegen chemicaliën en temperatuurveranderingenDit zorgt ervoor dat uw kabel ook onder moeilijke omstandigheden betrouwbaar blijft werken.

Standaard: GB5023-97 of IEC227 (uit 1979)

Onze flexibele voedingskabel voldoet aan de normen van GB5023-97 en IEC227 ((1979), zodat u een product van hoge kwaliteit ontvangt dat aan alle veiligheids- en prestatievereisten voldoet.

Kleur van de geleider: wit

De geleiderkleur van onze Flexible Power Cable is wit, waardoor deze makkelijk te identificeren en te onderscheiden is van andere kabels.Dit helpt om verwarring te voorkomen en zorgt ervoor dat uw kabel correct en veilig wordt gebruikt.

Kies voor onze flexibele stroomkabel voor uw volgende project en profiteer van onze maatwerkservice om een kabel te maken die voldoet aan al uw specifieke behoeften.,Deze kabel is de perfecte oplossing voor al uw elektriciteitsbehoeften.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten voor flexibele stroomkabels

Dank u voor het kiezen van onze Flexible Power Cable. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende diensten om aan uw behoeften aan stroomtransmissie te voldoen.Naast onze betrouwbare en duurzame kabels, bieden wij ook uitgebreide technische ondersteuning en diensten om uw tevredenheid met ons product te garanderen.

Technische ondersteuning

Ons team van ervaren ingenieurs en technici is altijd beschikbaar om u te helpen met eventuele technische vragen of vragen die u heeft over onze flexibele voedingskabel.Wij bieden uitgebreide productkennis en expertise om u te helpen bij het selecteren van de meest geschikte kabel voor uw specifieke toepassing en bieden begeleiding bij de installatie en het onderhoud.

We bieden ook aanpassingsdiensten voor onze flexibele voedingskabel om aan uw unieke vereisten te voldoen.Ons technisch team zal nauw samenwerken met u om een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen die past bij uw specifieke behoeften.

Naverkoopservice

In het onwaarschijnlijke geval dat u problemen ondervindt met onze flexibele voedingskabel, zal ons toegewijde after-sales service team snelle en efficiënte ondersteuning bieden om het probleem op te lossen.Wij bieden een garantieperiode voor onze producten en wij vervangen eventuele defecte kabels binnen de garantieperiode.

We bieden ook trainings- en adviesdiensten om u te helpen de prestaties en levensduur van onze flexibele stroomkabel te maximaliseren.Onze experts zullen hun kennis en technieken delen over de installatie van kabels, onderhoud en probleemoplossing.

Online bronnen

Voor uw gemak bieden wij ook een reeks online bronnen aan om u te helpen bij het gebruik van onze Flexible Power Cable.en onderhoudsrichtlijnenWe hebben ook een support team beschikbaar via e-mail of online chat om u te helpen met eventuele vragen.

Dank u voor het kiezen van onze Flexible Power Cable. We zijn toegewijd aan het bieden van de beste technische ondersteuning en diensten om uw tevredenheid met ons product te verzekeren.Neem gerust contact met ons op voor verdere hulp..


Verpakking en verzending:

Flexible stroomkabelVerpakking en verzending: - Standaardverpakking voor uitvoer - Op maat gemaakte verpakkingen op verzoek van de klant - Verpakt in stevige kartonnen voor een veilige levering - Elke kabel is individueel gemarkeerd voor een gemakkelijke identificatie - Verzending over zee, door de lucht of per express - Leveringstermijn: 3-7 dagen bij express, 15-30 dagen bij zee/lucht - Verzendhaven: Shanghai, Ningbo, of op verzoek van de klant - Alle verzenddocumenten worden op verzoek aan de klant verstrekt - Voor elke zending wordt informatie verstrekt over de opsporing
Flexible stroomkabel
Verpakking en verzending:
 • Standaardverpakking voor uitvoer
 • Op maat gemaakte verpakkingen op verzoek van de klant
 • Verpakt in stevige kartonnen voor een veilige levering
 • Elke kabel is individueel gelabeld om gemakkelijk te kunnen worden geïdentificeerd
 • Verzending over zee, door de lucht of per express
 • Leveringstermijn: 3-7 dagen voor express, 15-30 dagen voor zee/lucht
 • Verzendhaven: Shanghai, Ningbo, of op verzoek van de klant
 • Alle verzenddocumenten worden op verzoek aan de klant verstrekt.
 • Voor elke zending wordt traceerinformatie verstrekt