Witte flexibele voedingskabel met GB5023-97 of IEC227 1979 standaard en koperen geleider

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Advantage High Conductivity Conductor Material Copper
Cable Length 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m Rated Temperature 105
Jacket Material PVC Conductor Color White
Cable Type Flexible Length Not Specified
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Productoverzicht van flexibele stroomkabel

De flexibele stroomkabel is een hoogwaardige kabel die is ontworpen voor verschillende stroomtoepassingen.De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en optimale prestaties te garanderen.

Voordeel: hoge geleidbaarheid

De flexibele voedingskabel heeft een hoge geleidbaarheid, wat betekent dat het een lage weerstand heeft en efficiënt hoge stromen kan dragen zonder aanzienlijke vermogensaflossingen te ondervinden.Dit maakt het een betrouwbare keuze voor toepassingen die een stabiele en consistente stroomvoorziening vereisen.

Kleur: Zwart

De kabel is verkrijgbaar in een klassieke zwarte kleur, die niet alleen een slanke en professionele uitstraling geeft aan uw stroominstallatie, maar ook het makkelijker maakt om te identificeren onder andere kabels.

Materiaal van de jas: PVC

Het jasmateriaal van de Flexible Power Cable is gemaakt van PVC, een duurzaam en flexibel materiaal dat uitstekende bescherming biedt tegen externe factoren zoals vocht, hitte en chemicaliën.Dit zorgt voor de levensduur van de kabel, zelfs in ruwe omgevingen.

Kabellengte: 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m

De Flexible Power Cable is verkrijgbaar in verschillende lengtes om aan verschillende energiebehoeften te voldoen.Dit zorgt voor meer flexibiliteit en gemak bij het opzetten van uw stroomstelsel.

Verpakking: Buitenverpakking

De flexibele voedingskabel wordt geleverd in een buitenste verpakking, die extra bescherming biedt tijdens opslag en transport.gereed voor onmiddellijk gebruik.

Tot slot is de Flexible Power Cable een topproduct dat een hoge geleidbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit biedt voor verschillende energietoepassingen.De PVC-jas en de zwarte kleur maken de kwaliteit van de kleding beterMet verschillende kabellengtes en een buitenste verpakking biedt het gemak en veelzijdigheid voor al uw voedingsbehoeften.Investeer in de flexibele stroomkabel en ervaar het verschil in uw stroominstallatie.


Kenmerken:

 • Naam van het product: Flexible power cable
 • Verpakking: Buitenverpakking
 • Voordeel: hoge geleidbaarheid
 • Lengte: niet gespecificeerd
 • Materiaal van de jas: PVC
 • Kabellengte: 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
 • Flexibel stroomkoord
 • Flexibel stroomkoord
 • Hybride glasvezelstroomkabel
 • PVC-jas

Technische parameters:

Productnaam: Flexible stroomkabel
Leidermateriaal: met een gewicht van niet meer dan 10 kg
Grootte: Gepersonaliseerde grootte
Lange: Niet gespecificeerd
Standaard GB5023-97 Of IEC227 ((1979)
Kabellengte: 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
Isolatie: PVC-isolatiekabel
Kleur: Zwart
Nominale temperatuur: 105
Leiderkleur: Wit
Verpakking: Buitenverpakking
Sleutelwoorden: FFC Flexible Flat Cable, Kraan Power Cable, Flexible Control Cable

Toepassingen:

Flexible stroomkabel

Flexible Power Cable is een type elektrische stroomkabel die speciaal is ontworpen voor gebruik in flexibele besturingskabels.Vervaardiging, en vervoer voor de betrouwbare en flexibele stroomvoorziening van verschillende elektrische apparatuur.

Productkenmerken
 • Kabellengte:5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
 • Verpakking:Buitenverpakking
 • Duurzaamheid:Hoog
 • Leiderkleur:Wit
 • Jacket:PVC
Toepassing

Flexible Power Cable is geschikt voor een breed scala van toepassingen en kan in verschillende industrieën worden gebruikt.en betrouwbare stroomvoorziening maken het een ideale keuze voor de volgende scenario's::

Bouwterreinen

Op bouwterreinen is er een voortdurende behoefte aan tijdelijke stroomvoorziening om verschillende elektrische apparatuur te laten werken.Flexible Power Cable's vermogen om harde omgevingen te weerstaan en zijn lange kabellengte opties maken het perfect geschikt voor het leveren van stroom aan verschillende gebieden van de site.

Vervaardigingsbedrijven

In productie-installaties is er een grote vraag naar stroomvoorziening voor het draaien van zware machines en apparatuur.Flexible Power Cable's hoge duurzaamheid en flexibele aard maken het geschikt voor gebruik in dergelijke instellingen, waarbij het gemakkelijk bestand is tegen de constante beweging en trillingen van de machines.

Vervoerssystemen

Vervoerssystemen zoals treinen en metro's hebben voor hun werking een betrouwbare en flexibele stroomvoorziening nodig.Flexible Power Cable's lange kabellengte opties en hoge duurzaamheid maken het een ideale keuze voor het leveren van stroom aan deze systemen, waardoor een soepele en ononderbroken werking wordt gewaarborgd.

Productkenmerken

Flexible Power Cable biedt verschillende voordelen en functies die het onderscheiden van andere soorten kabels.

 • Flexibiliteit:Zoals de naam al doet vermoeden, is Flexible Power Cable zeer flexibel, waardoor het gemakkelijk in verschillende instellingen kan worden geïnstalleerd en gemanipuleerd.
 • Hoge duurzaamheid:De kabel is ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe omgevingen en kan zonder schade bestand zijn tegen zwaar gebruik.
 • Betrouwbare voeding:Flexible Power Cable zorgt voor een stabiele en consistente stroomvoorziening van elektrische apparatuur, waardoor een soepele werking wordt gewaarborgd.
 • Gemakkelijk te installeren:De flexibiliteit van de kabel maakt het gemakkelijk in verschillende omgevingen te installeren, wat tijd en moeite bespaart.
 • Leiderkleur:De witte geleiderkleur maakt het gemakkelijk te identificeren en te onderscheiden van andere kabels, waardoor het risico op verwarring en mogelijke ongevallen wordt verminderd.
 • PVC-jas:De PVC-mantel biedt extra bescherming aan de kabel, waardoor deze duurzamer en duurzamer is.
Conclusies

Flexible Power Cable is een zeer veelzijdige en duurzame elektriciteitskabel die geschikt is voor een breed scala van toepassingen.Het is een essentieel onderdeel in verschillende industrieën., die een naadloze en ononderbroken werking voor elektrische apparatuur biedt.Flexible Power Cable is een must-have voor elke omgeving die een flexibele en betrouwbare stroomvoorziening vereist.


Aanpassing:

Flexible Power Cable Customization Service (Flexibel stroomkabel op maat)
Productkenmerken:
 • Isolatie: PVC-isolatiekabel
 • Jacket: PVC
 • Kabeltype: flexibel
 • Kleur: Zwart

Beschikbare kabellengtes:

 • 5 m
 • 10 m
 • 20 m
 • 30 m
 • 40m
 • 50 meter
 • 100 meter

Pas uw flexibele voedingskabel aan met onzeVlakke, flexibele lintkabel,FFC Flexible Flat Cable, ofFFC Flexible Flat Cable Assembly (Flexibel vlakke kabelsamenstelling)Opties.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service
Flexible stroomkabel

Ons team bij Flexible Power Cable is toegewijd aan het leveren van top technische ondersteuning en service voor ons product.Wij streven ernaar de behoeften van onze klanten te vervullen en ervoor te zorgen dat ons product optimaal functioneert..

Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met vragen of problemen met betrekking tot de installatie, werking en onderhoud van onze flexibele stroomkabel.We bieden een reeks ondersteuningsopties.Ons team is goed opgeleid en goed op de hoogte van ons product.en we streven ernaar om tijdige en effectieve oplossingen te bieden voor alle technische problemen die zich kunnen voordoen.

Product aanpassing

We begrijpen dat elk project en elke toepassing uniek is, en daarom bieden we aanpassingsdiensten voor onze Flexible Power Cable.Ons team van ingenieurs en technici kan met u samenwerken om een kabel te ontwerpen die aan uw specifieke eisen en specificaties voldoet..

Hulp ter plaatse

Naast onze technische ondersteuningsdiensten bieden wij ook hulp ter plaatse bij installatie en probleemoplossing.Ons team kan uw site bezoeken om ervoor te zorgen dat de kabel correct is geïnstalleerd en goed functioneertWe bieden ook training en begeleiding ter plaatse voor het gebruik en onderhoud van ons product.

Garantie

Onze flexibele stroomkabel is voorzien van een uitgebreide garantie om onze klanten gemoedsrust te geven.Als er problemen ontstaan, zal ons team werken om ze snel en efficiënt op te lossen.

Dank u voor het kiezen van Flexible Power Cable. We zijn vastbesloten om uitzonderlijke technische ondersteuning en service te bieden om uw tevredenheid met ons product te garanderen.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De flexibele stroomkabel is zorgvuldig verpakt om de veilige levering aan onze klanten te garanderen.

Verpakking
 • De kabel is verpakt in een stevige kartonnen doos om te voorkomen dat deze tijdens het vervoer beschadigd raakt.
 • Binnenin de doos is de kabel in plastic gewikkeld om een extra beschermlaag te bieden.
 • De uiteinden van de kabel zijn met plastic doppen bevestigd om te voorkomen dat de verbindingen buigen of beschadigen.
Vervoer

We bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 • Voor binnenlandse bestellingen, bieden we standaard grondverzending en versnelde verzending.
 • Voor internationale bestellingen bieden we standaard internationale verzending en express verzending.

Alle bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen verwerkt en verzonden met een trackingnummer voor gemakkelijke monitoring.We verpakken en vervoeren onze producten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze veilig en tijdig aankomen..