Zwarte platte flexibele lintkabel die voldoet aan de norm IEC227 1979

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Jacket Pvc Conductor Material Copper
Size Customized Size Length Not Specified
Advantage High Conductivity Rated Temperature 105
Cable Type Flexible Color Black
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Productbeschrijving - Flexible stroomkabel

De flexibele voedingskabel, ook wel kraankabel of frequentievariatie voedingskabel genoemd, is een essentieel onderdeel voor elke industriële kraan of zware machine.Deze kabel is speciaal ontworpen om een betrouwbare en flexibele stroomoverdracht te bieden, waardoor het een ideale keuze is voor verschillende toepassingen in de bouw-, mijnbouw- en verwerkende industrie.

Kleur van de geleider: wit

De geleider van deze kabel is in het wit gekleurd, waardoor hij gemakkelijk te herkennen en te onderscheiden is van andere kabels.Deze kleur wordt ook vaak gebruikt voor stroomkabels om hun hoogspanningscapaciteit aan te geven.

Standaard: GB5023-97 of IEC227 (uit 1979)

De flexibele voedingskabel voldoet aan de normen van GB5023-97 of IEC227 ((1979), waardoor de veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid ervan worden gewaarborgd.u de gemoedsrust geeft dat u een product gebruikt dat aan de vereiste specificaties voldoet.

Jacket: PVC

De PVC-mantel biedt een uitstekende bescherming voor de kabel, waardoor deze bestand is tegen slijtage, chemicaliën en vocht.Dit zorgt ervoor dat de kabel bestand is tegen harde omgevingen en blijft efficiënt werken.

Grootte: Aanpasbare grootte

We begrijpen dat elk project unieke vereisten heeft, daarom kan onze flexibele stroomkabel worden aangepast aan uw gewenste grootte.Deze functie stelt u in staat om de exacte lengte en diameter die u nodig hebt, waardoor u minder verspilling krijgt en tijd en geld bespaart.

Isolatie: PVC-isolatiekabel

De PVC-isolatie van deze kabel biedt een hoge dielectrische sterkte en isolatieweerstand, waardoor deze geschikt is voor gebruik in hoogspanningstoepassingen.de werking van de kabel in een breed temperatuurbereik te waarborgen.

Tot slot is de Flexible Power Cable een betrouwbaar en veelzijdig product dat een efficiënte en flexibele stroomoverdracht kan bieden voor kranen en andere zware machines.,de naleving van de industriële normen en de aanpasbare kenmerken maken het een uitstekende keuze voor elke industriële toepassing.


Kenmerken:

 • Naam van het product: Flexible power cable
 • Verpakking: Buitenverpakking
 • Leidermateriaal: koper
 • Isolatie: PVC-isolatiekabel
 • Lengte: niet gespecificeerd
 • Duurzaamheid: hoog
 • Coaxieel voedingskabel
 • Vlakke, flexibele lintkabel
 • Elektriciteitskabel

Technische parameters:

Productnaam Flexible stroomkabel
Duurzaamheid Hoog
Voordeel Hoge geleidbaarheid
Kleur van de geleider Wit
Materiaal voor jassen PVC
Jacket PVC
Lange Niet gespecificeerd
Type kabel Flexibel
Grootte Gepersonaliseerde grootte
Nominale temperatuur 105°C
Pakket Buitenverpakking
Belangrijkste kenmerken Flexibel en duurzaam FFC-ontwerp (Flexible Flat Cable), hoge geleidbaarheid voor efficiënte stroomoverdracht, hybride glasvezelstroomkabel voor betere prestaties,platte, flexibele lintkabel voor gemakkelijke installatie.

Toepassingen:

Flexible stroomkabel - De ultieme oplossing voor uw stroombehoeften

Ben je het zat om te werken met verwarde en onbuigzame stroomkabels? Kijk niet verder, want Flexible Power Cable is hier om al je stroomproblemen op te lossen!Dit innovatieve product is ontworpen om u een flexibele en efficiënte energieoplossing te bieden voor een breed scala aan toepassingen.

Productkenmerken
 • Lange:Niet gespecificeerd, zodat aangepaste lengtes kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.
 • Kabellengte:Beschikbaar in 5m, 10m, 20m, 30m, 40m, 50m en 100m opties.
 • StandaardVoldoet aan de industrienormen GB5023-97 of IEC227 ((1979), waardoor hoge kwaliteit en veiligheid worden gewaarborgd.
 • Leiderkleur:Wit, een schone en professionele uitstraling voor elke setting.
 • Nominale temperatuur:Met een maximale temperatuur van 105 graden, kan deze kabel hoge temperaturen en zwaar gebruik weerstaan.
Toepassingsscenario's
1. Flexible control cable voor industrieel gebruik

Flexible Power Cable is de perfecte oplossing voor industriële omgevingen die een hoge mate van flexibiliteit en duurzaamheid van hun stroomvoorziening vereisen.De aanpasbare lengteopties maken het gemakkelijk om in krappe ruimtes te passen en de robuuste constructie zorgt ervoor dat het constante beweging en zwaar gebruik kan weerstaanOf het nu gaat om zware machines of gevoelige elektronische apparatuur, deze kabel kan alles aan.

2Hybride vezelstroomkabel voor datacenters

In datacenters, waar zowel stroom als gegevensoverdracht cruciaal zijn, schijnt Flexible Power Cable als een hybride glasvezelstroomkabel.het maken van een ruimtebesparende en kosteneffectieve oplossing voor datacentersDe flexibiliteit van de kabel maakt het ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor deze een ideale keuze is voor drukke datacenters.

3Flexibel stroomkabel voor thuis- en kantoorgebruik

Neem afscheid van omvangrijke en verwarrende stroomkabels met Flexible Power Cable.Of u nu een thuis-entertainment systeem instelt of een betrouwbare stroombron nodig heeft voor uw kantoorapparatuur, zal deze kabel een schone en efficiënte oplossing bieden.

4. Buitenste stroomvoorziening voor evenementen en bouwterreinen

Wanneer het gaat om evenementen in de open lucht of op bouwlocaties, is het van cruciaal belang een betrouwbare en flexibele stroomvoorziening te hebben.Flexible Power Cable's duurzame constructie en aanpasbare lengtes maken het een ideale keuze voor buitengebruikHet kan bestand zijn tegen zware weersomstandigheden en zwaar gebruik, waardoor het een must-have is voor elk outdoor evenement of bouwterrein.

Kortom, Flexible Power Cable is een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor al uw stroombehoeften.en stevige constructie maken het geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingenWaarom dan kiezen voor traditionele en onbuigzame stroomkabels als je een flexibele stroomkabel kunt hebben?


Aanpassing:

Op maat gemaakte diensten voor flexibele voedingskabels

Onze flexibele stroomkabel is ontworpen voor verschillende toepassingen, inclusief kraan, hybride vezels en coaxiale stroom.onze kabel is niet alleen duurzaam maar ook esthetisch aangenaam. Verkrijgbaar in pakketopties en verschillende lengtes van 5m, 10m, 20m, 30m, 40m, 50m en 100m, onze flexibele stroomkabel kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Ons team biedt gepersonaliseerde diensten voor de aanpassing van het buitenste pakket, zodat u de juiste verpakking voor uw kabel kunt kiezen.Of u nu een compacte en lichte verpakking nodig heeft voor gemakkelijk vervoer of een stevige en beschermende verpakking voor ruwe omgevingenWe dekken je.

Bovendien begrijpen we dat elk project uniek is en een specifieke kabellengte kan vereisen. Daarom bieden we de flexibiliteit om de lengte van uw kabel aan te passen volgens uw vereisten.Laat ons weten wat je wilt.En wij zorgen voor de rest.

Ervaar het gemak en de efficiëntie van onze aangepaste flexibele stroomkabel voor uw volgende project.Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over onze op maat gemaakte diensten en een offerte te krijgen voor uw aangepaste kabelbehoeften.


Ondersteuning en diensten:

Flexible stroomkabel
Technische ondersteuning en diensten

Bij Flexible Power Cable, zijn we toegewijd aan het leveren van onze klanten met hoogwaardige producten en uitzonderlijke technische ondersteuning en diensten.Ons team van experts is toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten een soepele en naadloze ervaring hebben met onze producten..

Technische ondersteuning

We bieden uitgebreide technische ondersteuning voor al onze flexibele stroomkabels.Ons team van ingenieurs is beschikbaar om u te helpen met technische problemen of vragen die u heeft over onze productenWe bieden ook hulp bij het oplossen van problemen en kunnen oplossingen bieden voor eventuele problemen.

Aanpassingsdiensten

We begrijpen dat elk project uniek is en mogelijk specifieke kabeloplossingen vereist. Daarom bieden we aanpassingsdiensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.Ons team zal nauw samenwerken met u aan het ontwerpen en produceren van maat kabel die voldoen aan uw exacte specificaties.

Installatie en onderhoud

Ons team kan ter plaatse installatie- en onderhoudsdiensten verlenen voor onze flexibele stroomkabels.We hebben de expertise en de uitrusting om ervoor te zorgen dat onze kabels correct worden geïnstalleerd en optimaal functionerenWe bieden ook onderhoudsdiensten aan om uw kabels in topconditie te houden en hun levensduur te verlengen.

Opleiding en onderwijs

Wij bieden trainings- en opleidingsprogramma's aan om onze klanten te helpen onze producten beter te begrijpen en te leren ze te gebruiken.installatietechniekenWe bieden ook educatieve middelen, zoals handleidingen en video's, om het leren van onze klanten te ondersteunen.

Garantie

Alle Flexible Power Cable producten worden geleverd met een uitgebreide garantie om de gemoedsrust van onze klanten te garanderen.Onze garantie dekt eventuele gebreken in materialen of vakmanschap en garandeert de prestaties van onze productenWe bieden ook after-sales ondersteuning om eventuele problemen op te lossen die na de aankoop kunnen ontstaan.

Dank u voor het kiezen van Flexible Power Cable. We zijn vastbesloten om u de beste technische ondersteuning en diensten te bieden om uw tevredenheid met onze producten te garanderen.Voor vragen of hulp., aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van flexibele stroomkabel

De flexibele voedingskabel is verpakt in een duurzaam en beschermend materiaal om een veilig vervoer te garanderen.De verpakking is ontworpen om ruwe manipulatie te weerstaan en eventuele schade aan de kabel tijdens het vervoer te voorkomen..

De kabel wordt meestal gewikkeld en gewikkeld met een laag plastic of bubbelwrap om te voorkomen dat het verstrikt of beschadigd raakt.afhankelijk van de grootte en het gewicht van de kabel.

Voor internationale scheepvaart wordt de kabel verpakt in overeenstemming met alle relevante voorschriften en normen.en handhaving van instructies om eventuele vertragingen of problemen met de douane te voorkomen.

Onze verpakking bevat ook een gedetailleerde handleiding over het hanteren en installeren van de flexibele voedingskabel, zodat de eindgebruiker een soepele en probleemloze ervaring heeft.

Vervoermethoden

We bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en de tijdige levering van onze producten te garanderen.

 • Standaard landvervoer: Dit is de meest kosteneffectieve optie voor binnenlandse scheepvaart binnen het land.
 • Versnelde verzending: Deze optie zorgt voor een snellere levering van de kabel, meestal binnen 2-3 werkdagen.
 • Internationaal verzenden: We verzenden onze producten wereldwijd en gebruiken betrouwbare vervoerders om een veilige en tijdige levering te garanderen.

Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een trackingnummer om de status van uw zending te controleren.

Bij Flexible Power Cable begrijpen we het belang van tijdige levering en nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw product u in perfecte staat bereikt.