5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m Flexible power cable met hoge geleidbaarheid

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Cable Type Flexible Color Black
Package Outer Package Cable Length 5m / 10m / 20m / 30m / 40m / 50m / 100m
Conductor Material Copper Jacket Pvc
Rated Temperature 105 Jacket Material PVC
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Flexible stroomkabel: hoge geleidbaarheid voor maximale prestaties

De Flexible Power Cable is een topproduct dat is ontworpen om elektronische apparaten met efficiëntie en betrouwbaarheid van stroom te voorzien.,Dit product biedt de perfecte balans tussen flexibiliteit en vermogen, waardoor het een must-have is voor elke stroomvoorziening.

Kleur: Zwart

De flexibele voedingskabel is verkrijgbaar in een lichte zwarte kleur, die een vleugje verfijning en veelzijdigheid toevoegt aan uw installatie.Dit maakt het een discrete maar krachtige aanvulling op uw elektronische apparaten.

Verpakking: Buitenverpakking

De flexibele voedingskabel wordt geleverd in een duurzame buitenverpakking, die ervoor zorgt dat uw product goed beschermd is tijdens transport en opslag.ervoor te zorgen dat uw kabel in topconditie blijft voor langdurig gebruik.

Lengte: niet gespecificeerd

De lengte van de flexibele voedingskabel is niet gespecificeerd, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende stroomvoorzieningsinstellingen.Of u een korte kabel nodig heeft voor een compacte installatie of een langere kabel voor een grotere installatieDit product heeft je gedekt.

Kleur van de geleider: wit

De geleiderkleur van de Flexible Power Cable is wit, wat een schone en moderne uitstraling biedt.het gemakkelijker maken van het beheer en organiseren van uw installatie.

Voordeel: hoge geleidbaarheid

De flexibele voedingskabel beschikt over een hoge geleidbaarheid, waardoor maximale prestaties en efficiëntie worden gewaarborgd.het risico op onderbrekingen of storingen in uw elektronische apparaten te minimaliseren.

Belangrijkste kenmerken:
 • Flat flexible ribbon-kabelontwerp
 • Ontwerp van coaxiale voedingskabels
 • Slank zwart
 • Duurzame buitenverpakking
 • Niet gespecificeerde lengte
 • Witte geleiderkleur
 • Hoge geleidbaarheid voor maximale prestaties

Verbeter uw stroomvoorziening met de Flexible Power Cable, de perfecte combinatie van flexibiliteit, duurzaamheid en hoge geleidbaarheid.Neem vandaag nog de jouwe en ervaar het verschil in vermogen en prestaties.!


Kenmerken:

 • Naam van het product: Flexible power cable
 • Voordeel: hoge geleidbaarheid
 • Jacket: PVC
 • Kleur van de geleider: wit
 • Grootte: Aanpasbare grootte
 • Nominale temperatuur: 105
 • Hybride glasvezelstroomkabel
 • Stromkabel voor frequentieverschuiving
 • Elektriciteitskabel

Technische parameters:

Productnaam Flexible stroomkabel
Productsoort Kabel
Toepassing Kraankabel, coaxikabel, vlakke, flexibele lintkabel
Jacket PVC
Voordeel Hoge geleidbaarheid
Pakket Buitenverpakking
Nominale temperatuur 105°C
Kleur Zwart
Standaard GB5023-97 of IEC227 ((1979)
Type kabel Flexibel
Kleur van de geleider Wit
Materiaal voor jassen PVC
Kabellengte 5 m
10 m
20 m
30 m
40m
50 meter
100 meter

Toepassingen:

Flexible stroomkabel

Flexible Power Cable is een type kabel die is ontworpen om flexibel te zijn en gemakkelijk te buigen zonder te breken.zoals in machines, apparatuur en apparaten.

Productkenmerken:
 • Materiaal van de jas:PVC
 • Leidermateriaal:met een gewicht van niet meer dan 10 kg
 • StandaardGB5023-97 Of IEC227 ((1979)
 • Type kabel:Flexibel
 • Leiderkleur:Wit

Flexible Power Cable is een zeer veelzijdig product dat uitstekende prestaties en duurzaamheid biedt.Laten we eens kijken naar een aantal van de gemeenschappelijke toepassingen en scenario's waar Flexible Power Cable wordt gebruikt.

Toepassingen:

Hier zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen van Flexible Power Cable:

 • Industriële machines:Flexible Power Cable wordt veel gebruikt in industriële machines, zoals transportbanden, kranen en geautomatiseerde systemen.De flexibiliteit en duurzaamheid maken het ideaal voor de constante beweging en trillingen van deze machines.
 • Elektrische gereedschappen:Elektrische gereedschappen, zoals boormachines, zagen en slijpmachines, hebben een flexibele en duurzame kabel nodig om de frequente bewegingen en buigingen tijdens het gebruik aan te kunnen.Flexible Power Cable is de perfecte keuze voor deze toepassingen.
 • Huishoudelijke apparaten:Veel huishoudelijke apparaten, waaronder koelkasten, wasmachines en stofzuigers, maken gebruik van Flexible Power Cable.De flexibiliteit en duurzaamheid ervan zorgen voor een veilige en efficiënte werking van deze apparaten.
 • Automobiele toepassingen:Flexible Power Cable wordt ook veel gebruikt in de automobielindustrie, zoals in auto's, vrachtwagens en motorfietsen.Het vermogen om extreme temperaturen en constante beweging te weerstaan, maakt het een essentieel onderdeel van deze voertuigen.
Scenario's:

Flexible Power Cable wordt gebruikt in verschillende scenario's waar flexibiliteit en duurzaamheid cruciaal zijn.

 • High-flex toepassingen:In toepassingen waar kabels voortdurend in beweging zijn en buigen, zoals in robotarm of geautomatiseerde systemen, is Flexible Power Cable de voorkeur vanwege zijn hoge flexibiliteit en duurzaamheid.
 • Beperkte ruimtes:In situaties waarin er beperkte ruimte is voor kabels, zoals in elektronische apparaten of apparaten, kan FFC of FFC worden gebruikt.Deze soorten van Flexible Power Cable zijn dun en plat, waardoor ze perfect zijn voor kleine ruimtes.
 • Buitenomgevingen:Flexible Power Cable wordt ook gebruikt in buitenomgevingen, zoals in buitenverlichting, zonnepanelen en buitenmachines.Het duurzame PVC-mantel en de koperen geleider maken het geschikt voor buitengebruik, zelfs bij zware weersomstandigheden.

Tot slot is Flexible Power Cable een veelzijdig en essentieel product voor verschillende toepassingen en scenario's die frequente beweging en flexibiliteit vereisen.De kwaliteit van de materialen en de constructie maken het een betrouwbare en duurzame keuze voor elk projectOf het nu gaat om industriële machines, huishoudelijke apparaten of automotive toepassingen, Flexible Power Cable is de ideale oplossing voor uw bedradingsbehoeften.


Aanpassing:

Aanpassingsservice voor flexibele voedingskabels

Productnaam:Flexible stroomkabel

 • Productkenmerken:
 • Duurzaamheid: hoog
 • Isolatie: PVC-isolatiekabel
 • Kleur van de geleider: wit
 • Kabeltype: flexibel
 • Lengte: niet gespecificeerd

We begrijpen dat verschillende industrieën en toepassingen unieke behoeften hebben als het gaat om stroomkabels.Daarom bieden we aanpasbare opties voor onze flexibele stroomkabel om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Onze flexibele stroomkabel is ontworpen om hoge frequentie variaties te weerstaan, waardoor het perfect is voor industrieën zoals bouw, mijnbouw en productie.u kunt de frequentie variatie stroomkabel die het beste past bij uw behoeften te kiezen.

Bovendien maakt onze Hybrid Fiber Power Cable optie zowel stroom als gegevensoverdracht mogelijk, waardoor het ideaal is voor industrieën die beide functies vereisen, zoals telecommunicatie en transport..

We bieden ook aanpassingen voor onze kraankabel, die speciaal is ontworpen voor gebruik in kranen en andere zware machines.u kunt de lengte en andere specificaties kiezen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de specifieke behoeften van uw apparatuur.

Vertrouw erop dat we u een hoogwaardige, flexibele stroomkabel leveren die is afgestemd op uw exacte behoeften.Neem nu contact met ons op om meer te weten te komen over onze maatwerkservice en hoe we u kunnen helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw elektriciteitskabelbehoeften.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten voor flexibele stroomkabels
Technische ondersteuning

Ons team van ervaren ingenieurs is toegewijd aan het leveren van technische ondersteuning voor onze flexibele stroomkabel.en toepassing begeleiding om optimale prestaties en betrouwbaarheid van onze kabel te garanderen.

Aanpassingsdiensten

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en vereisten kan hebben voor zijn stroomkabel.Met onze aanpassingsdiensten kunnen we onze flexibele voedingskabel aanpassen aan uw specifieke toepassings- en prestatiebehoeften.

Installatiehulp

Ons technisch team kan ter plaatse installatiehulp verlenen om de correcte installatie en integratie van onze flexibele voedingskabel in uw systeem te waarborgen.We kunnen ook installatie richtlijnen en aanbevelingen om een veilige en efficiënte installatie te garanderen.

Onderhoud en reparatie

Om de levensduur en prestaties van onze flexibele stroomkabel te garanderen, bieden we onderhouds- en reparatiediensten.evenals probleemoplossing en reparatie in geval van problemen.

Technische opleiding

Wij bieden technische training voor onze flexibele stroomkabel om ervoor te zorgen dat onze klanten een grondig begrip hebben van het product en zijn mogelijkheden.onderhoud, en het oplossen van problemen.

Voor technische ondersteuning of servicevragen kunt u contact opnemen met ons klantenservice team op support@flexiblepowercable.com.


Verpakking en verzending:

Naam van het product: Flexible power cable
Verpakkingsinhoud:
 • 1 x flexibele voedingskabel
 • 1 x Gebruikershandleiding
 • 1 x Garantie kaart
Verpakking:
De flexibele voedingskabel zal zorgvuldig in een stevige kartonnen doos worden verpakt om de levering veilig te maken.en eventuele benodigde handhavingsaanwijzingen.Vervoer:
De flexibele stroomkabel zal via een vertrouwde en betrouwbare vervoerder worden verzonden, met de mogelijkheid van versnelde verzending indien gewenst.Klanten krijgen een trackingnummer om de levering van hun pakket te controleren..Afmetingen en gewicht:
Afmetingen: 12 inch x 8 inch x 3 inch
Gewicht: 2 lbs